Publicaties

sushi Morikawa in de pers:

MUST EAT NL Auteur: Luc Hoornaert, pagina 224-227

OVER SUSHI MORIKAWA

“Een belangrijke gastronomische mijlpaal in mijn leven was het proeven van mijn eerste fantastische sushi.”

“Yasunari Morikawa maakt al sinds 2009 de beste sushi van NL”

“Bij Sushi Morikawa weten ze duidelijk wat traditie is. De sushi die hier geserveerd wordt, verraadt heel veel vakmanschap en knowhow, en kent volgens mij in Nederland zijn gelijke niet.”s

Het hele artikel kunt U hier downloaden

OVER LUC HOORNAERT

Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen

OVER HET BOEK

Luc Hoornaert, professioneel al jaren bezig met topproducten en foodie pur sang, is dan wel geen Nederlander, hij kent wel de beste plaatsen om je de Nederlandse keuken op zijn best laten proeven, adressen die ook de culinaire grootheden verrassen.

Van plaatsen waar je kunt genieten van typisch Nederlandse lekkernijen als Hollandse Nieuwe via het overvloedige aanbod aan etnische restaurants als Surinaamse, Indische, Japanse tot toprestaurants waar klinkende namen achter het fornuis staan.
Ondanks de veelzijdigheid van deze selectie hebben alle locaties enkele zaken gemeen: ambachtelijkheid, toewijding en het werken met eerlijke topingrediŽnten om elk gerecht tot zijn recht te laten komen.
Kortom, een eigenzinnige keuze van soms bizarre, maar steeds bijzondere en authentieke eetgelegenheden, waar telkens de specialiteit van het huis, de 'Must Eat', centraal staat.

 

 Home |   Over ons |   Service |   Menu |   Contact |   Publicaties |   Foto's |